top of page

Ambarcațiuni

QUICKSILVER 470 CRUISER

 

 

Quicksilver 470 Cruiser este o barcă excelentă pentru excursii de zi, cu o utilizare inteligentă a spațiului și o zonă confortabilă a cabinei.

Această navă este potrivită pentru croazierele de coastă sau pe Dunăre și și-a dovedit valoarea de ambarcațiune de plăcere sau barcă de pescuit.

Urcați la bord și plecați cu liniște sufletească, știind că siguranța dumneavoastră este garantată de carena robustă și de caracteristicile de design inteligente care fac din această ambarcațiune o alegere liniștitoare pe apă.

Accesul facil la bord, protecțiile anti-alunecare și puntea prova cu bară de protecție înseamnă siguranță totală în deplasarea pe barcă.

Puterea de 50 de cai a motorului Mercury (385 de ore de funcționare) combinată cu o manevrabilitate ușoară și fiabilă fac din această ambarcațiune un vis pe apă, oferind siguranță, confort și distracție pentru familie și prieteni.

Practica pe acest tip de ambarcațiune este extrem de facilă.

O barcă prietenoasă, care are răbdare și colaborează cu skipperul, ideală pentru exersarea manevrelor de acostare și plecare de la ponton.

OLIMPYC 460 BR

 

 

Olympic 460 BR, modelul celor de la Olympic Boats Greece, s-a dovedit a fi cel mai de succes pentru piața românească. Veți aprecia cu siguranță calitatea excepțională a finisajelor pe care o veți găsi doar la marile brand-uri internaționale de ambarcațiuni.

Parbrizele fumurii și curbate oferă o protecție excelentă și,  în egală măsură, vizibilitate perfectă în marș. Pernele luxoase pentru toți pasagerii creează o atmosferă relaxantă la bord chiar și în condiții de navigație dificile. La acestea se adaugă spațiile generoase de depozitare, calitatea excepțională a materialelor utilizate și rezistența de invidiat a  carenei.

Ambarcațiunea este echipată cu un motor Yamaha de 60 de cai putere (5o de ore de funcționare) ceea ce permite o manevrare ușoară la viteze mici dar care oferă și satisfacția intrării foarte rapide în planare și atingerea unei viteze de 60 de km/h într-un timp foarte scurt.

Practica pe acest tip de ambarcațiune este facilă și vă va familiariza cu manevra unei nave ideale pentru Dunăre.

OLIMPYC 580 BR

 

 

Olympic 580 BR este cel mai mare bow rider oferit de constructorul Olympic Boats Greece.

Asemeni tuturor ambarcațiunilor Olympic, 580 BR este nescufundabilă, puternică, foarte generoasă ca spațiu, beneficiază de materiale constructive de cea mai bună calitate și de finisaje de excepție.

Parbrizul (safety glass) continuu din babord în tribord, aerodinamic, îi conferă un aspect sportiv și chiar agresiv. 

Supranumită Barca Soarelui, dacă ne uităm la profil, liniile Olympic 580 BR sunt de tip clasic, arcul este în principiu închis în partea de sus și, deși ar trebui să existe un pod, nu este cazul acestui model : arcul găzduiește într-adevăr un lounge confortabil, care are o lățime de până la 150 cm.

Ambarcațiunea este echipată cu un motor Yamaha de 150 de cai putere (18o de ore de funcționare) ceea ce permite abordarea agresivă a pasajelor și atingerea unei viteze de 90 de km/h într-un timp foarte scurt, cu două persoane la bord, în condiții de calm.

Practica pe acest tip de navă nu este ușoară, ambarcațiunea este dificil de manevrat la viteze mici, complicat de exersat acostarea și plecarea de la ponton dar vă creează rapid imaginea a ceea ce înseamnă navigația de viteză pe Dunăre.

Laguna 480

 

Regina pescarilor împătimiți să caute peștele acolo unde numai bărcile mici pot să se strecoare, Laguna 480 rămâne cea mai accesibilă și mai fiabilă ambarcațiune pentru pasionații de undițe și lansete.

Echiparea cu un motor Honda de 20 Hp și conducerea la eche fac din această ambarcațiune cea mai facilă cale către deprinderea manevrelor necesare obținerii permisului Clasa D dar, în egală măsură, și către bucuria pescuitului din barcă.

Danube Boating

Caracteristici:

Lungime - 4,7 m

Lățime - 2,37 m

Motorizare - 50 CP

Capacitate - 5 persoane

Viteza max - 40 km/h

Quicksilver 470 Cruiser
Danube Boating

Caracteristici:

Lungime - 4,7 m

Lățime - 1,95 m

Motorizare - 60 CP

Capacitate - 5 persoane

Viteza max - 60 km/h

Timoneria
Danube Boating

Caracteristici:

Lungime - 5,8 m

Lățime - 2,28 m

Motorizare - 150 CP

Capacitate - 8 persoane

Viteza max - 90 km/h

Danube Boating
Regina pescarilor
bottom of page